Navodila

NAVODILA PRED ZDRAVNIŠKIM PREGLEDOM

Za službo: s seboj imejte očala (v primeru, da jih uporabljate), osebno in zdravstveno izkaznico, izpolnjeno napotnico številka 8.204 (prva zaposlitev) oziroma številka 8.205 (obdobni pregled), bodite tešči (lahko uživate vodo/nesladkan čaj), zdravstveno kartoteko (naročite vašemu osebnem zdravniku, da nam jo pošlje vsaj teden dni prej, ker mora biti pri nas na dan pregleda. Naslov: Premediko d.o.o., Ljubljanska ulica 9, 2000 Maribor. Namesto kartoteke lahko vaš zdravnik pošlje tudi izpisek iz kartoteke na e-mail: medicinadela@premediko.si ; preverite to možnost pri vašem zdravniku). S seboj prinesite tudi vse pomembne izvide, ki jih imate doma in morda niso pri vašem osebnem zdravniku.

Za naročanje nas pokličite na 02/235 02 80 ali 069/909 756 vsak delovnik 7:30 – 15:00 ali nam pišite na medicinadela@premediko.si in z veseljem vam bomo pomagali.

Za vozniško: očala (v primeru, da jih uporabljate ter kartonček o dioptriji od optika in v kolikor imate tudi izvid zdravnika oftalmologa), osebno in zdravstveno izkaznico, vozniško dovoljenje (v primeru podaljšanja), zdravstveno kartoteko (naročite vašemu osebnem zdravniku, da nam jo pošlje vsaj teden dni prej, ker mora biti pri nas na dan pregleda. Naslov: Premediko d.o.o., Ljubljanska ulica 9, 2000 Maribor. Namesto kartoteke lahko vaš zdravnik pošlje tudi izpisek iz kartoteke na e-mail: medicinadela@premediko.si ; preverite to možnost pri vašem zdravniku). S seboj prinesite tudi vse pomembne izvide, ki jih imate doma in morda niso pri vašem osebnem zdravniku. Plačilo je v gotovini ali plačilnimi karticami. Preden se naročite na zdravniški pregled prosimo preverite pri svoji upravni enoti ali dejansko potrebujete zdravniški pregled (lahko, da vam je potekla veljavnost samo zaradi slike itn.).

Zdravniške preglede po odvzemu vozniškega dovoljenja NE opravljamo (prosimo obrnite se na ZD Maribor)

Za naročanje nas pokličite na 02/235 02 80 ali 069/909 756 vsak delovnik 7:30 – 15:00 ali nam pišite na medicinadela@premediko.si in z veseljem vam bomo pomagali.

X