Ambulanta za medicino dela, prometa in športa

02/235 02 80, 069/909 756 medicinadela@premediko.si

Ambulanta za družinsko medicino

02/332 33 99
info@premediko.si

Kratka zgodba o podjetju Premediko d.o.o.

 Sami začetki naših ambulant segajo v leto 1995, ko smo opravljali ambulantno specialistično dejavnost splošne medicine in medicine dela, prometa in športa. V letu 2007 smo naše delovanje razširili in tako zdravniki različnih specialnosti delujejo predvsem na področju medicine dela, prometa in športa, družinske medicine, kardiologije, urologije, ortopedije in ultrazvočne diagnostike. Sodelujemo z izkušenimi in priznanimi zdravniki, ki pri svojem delu uporabljajo novo in sodobno opremo, cene so konkurenčne, dostop do našega centra je hiter in enostaven. Nahajamo se v neposredni bližini Univerzitetnega kliničnega centra Maribor.

V ambulanti medicine dela, prometa in športa opravljamo zdravniške preglede ob sprejemu v službo, obdobne preventivne sistematske preglede, zdravniške preglede s področja prometa za voznike motornih vozil vključno z motornimi kolesi, avtobusi, C, E kategorija (zdravniški pregledi za vozila vseh kategorij), zdravniške preglede za posest in nošenje orožja, managerske preventivne preglede, analize in zdravstvene ocene delovnih mest ter ostale naloge iz preventivnega zdravstvenega varstva.

Pregledi se opravljajo na osnovi zdravniške doktrine in najnovejših smernic. Imamo prijazen in individualen odnos do bolnikov.

ZAKAJ IZBIRAJO NAS

Sodobna tehnologija

V specialističnih ambulantah podjetja Premediko d.o.o. zdravniki različnih specialnosti pri svojem delu uporabljajo najsodobnejšo opremo ter delujejo predvsem na področju medicine dela, prometa in športa ter družinske medicine.

Naši zdravniki

Sodelujemo z vrhunskimi in priznanimi zdravniki, ki pri svojem delu uporabljajo novo in sodobno opremo, cene so konkurenčne, dostop do našega centra je hiter in enostaven. Nahajamo se v neposredni bližini Univerzitetnega kliničnega centra Maribor.

Uspeh zdravljenja

Pregledi se opravljajo na osnovi zdravniške doktrine in najnovejših smernic. Imamo prijazen in individualen odnos do bolnikov, kar pomeni, da Vas obravnavamo v celoti in ne na podlagi posameznih simptomov bolezni. Kot izhaja iz našega imena (Premediko d.o.o.) je eno najpomembnejših vodil našega centra preventiva v medicini in zgodnjo odkrivanje bolezni kot pa samo zdravljenje.

X